Meer escalaties in online censuur

meer-escalaties-in-online-censuur

15-04-22 12: 40: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

YouTube heeft video’s verwijderd die het verhaal van de Amerikaanse regering over Russische oorlogsmisdaden in Bucha, Oekraïne, betwisten, wat de bezorgdheid bevestigt die we eerder hebben besproken dat Silicon Valley-platforms zouden beginnen met het censureren van iedereen die de geautoriseerde versie van de gebeurtenissen in deze oorlog betwist.

“Tussen haakjes, mijn video ‘Bucha: More Lies’ is verwijderd [by] door YouTube’s censors,” leest een recente tweet van Gonzalo Lira.

“Mijn stream gisteravond op RBN werd gecensureerd op Youtube na het ontkrachten van het Bucha Massacre verhaal,” Revolutionary Blackout Network meldt.

Het lijkt erop dat dit opheldert wat YouTube bedoelde toen het vorige maand zei: “Onze Community Richtlijnen verbieden inhoud die goed gedocumenteerde gewelddadige gebeurtenissen ontkent, minimaliseert of bagatelliseert. We verwijderen nu inhoud over de Russische invasie in Oekraïne die dit beleid schendt.”

Er is nog geen onderzoek geweest naar wat er in Bucha is gebeurd door een internationale instantie en er zijn genoeg argumenten om vraagtekens te zetten bij aspecten van het officiële verhaal dat westerlingen op agressieve wijze wordt opgedrongen door de narratieve controlemachine van het door de VS gecentraliseerde imperium.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: