Dit is waarom GOED altijd wint van kwaad, wat betekent dat er HOOP is!

dit-is-waarom-goed-altijd-wint-van-kwaad,-wat-betekent-dat-er-hoop-is!

17-04-22 03: 30: 00,

Geliefde mensen van de wereld,

aan u allen, waar u ook bent – Azië, Amerika, Europa, Afrika – wil ik deze Pasen een zegen van hoop en overwinning geven.

Hoewel we allemaal verschillende achtergronden en overtuigingen hebben, zijn we allemaal verenigd door de kracht van liefde die sterker is dan de kracht van haat waar we wereldwijd allemaal mee te maken hebben.

We zijn verenigd door de kracht van het leven, dat de dood overwint, die in deze wereld rondwaart.

Velen van ons hebben een ander perspectief op Pasen, en dat is prima. We zijn hier niet om ons te concentreren op onze verschillen en verdeeldheid te zaaien die ons vernietigt. We zijn hier om elkaars hart te zien, en ons hart verlangt naar een wereld vol liefde, waarheid en goedheid. Een wereld waar het kwaad niet wordt gevierd maar veroordeeld, en waar de goede mensen het lot van de kinderen bepalen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: