Waarom niemand over Zweden wil praten

waarom-niemand-over-zweden-wil-praten

19-04-22 01: 30: 00,

Toen de resultaten van de eerste Covid-golf de vorige zomer in de media kwamen, waren er verschillende manieren om de verwoesting te meten. Eén manier om naar de pandemie te kijken was zich te concentreren op het dodental – meer dan een half miljoen wereldwijd tegen eind juni. Een ander doel was het ingewikkelde effect van de verschillende maatregelen ter bestrijding van het virus te evalueren. Toen veel functies in de samenleving werden bevroren, hadden mensen het moeilijk – vooral degenen die het meeste risico liepen.

Degenen die de voorkeur gaven aan de eerste visie, konden putten uit een schat aan gegevens. In de meeste landen, vooral de rijke, werden nauwkeurige gegevens over het aantal doden bijgehouden en gepresenteerd in aansprekende grafieken op verschillende websites: de website van de Johns Hopkins University, Worldometer, Our World in Data.

Het was veel moeilijker om de gevolgen van de sluitingen te meten.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: