De VS huilt over oorlogsmisdaden terwijl ze een journalist opsluiten voor het onthullen van hun oorlogsmisdaden

de-vs-huilt-over-oorlogsmisdaden-terwijl-ze-een-journalist-opsluiten-voor-het-onthullen-van-hun-oorlogsmisdaden

20-04-22 01: 23: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

In wat zijn advocaten hebben beschreven als een “kort maar belangrijk moment in de zaak,” heeft een Britse rechtbank getekend voor de uitlevering van Julian Assange aan de Verenigde Staten, wat de WikiLeaks oprichter een stap dichter bij een Amerikaans proces brengt onder de Espionage Act die wereldwijd de persvrijheden bedreigt.

De uitleveringszaak gaat nu naar Britse minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel voor goedkeuring, die er waarschijnlijk zal komen aangezien Patel een betrouwbaar loyaal imperiummanager is. Daarna zal Assange’s juridische team in beroep kunnen gaan.

Dit gebeurt op hetzelfde moment dat de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk luidkeels eisen dat verantwoording wordt afgelegd voor vermeende oorlogsmisdaden door het Russische leger in Oekraïne,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: