EZAZ.NL:ㅤEZAZ-Weekoverzicht 16-2022

ezaz.nl:ㅤezaz-weekoverzicht-16-2022

22-04-22 04:00:00,

Dit is het eerste EZAZ-weekoverzicht. Een rijke schakering aan berichten, podcasts en video’s over diverse onderwerpen op enige afstand van de mediale ruis-van-de-dag. Korte inleidingen met verwijzingen naar bronnen die meer vertellen over de achtergronden van actuele ontwikkelingen. Serieus maar ook verteerbaar.

Radio Moddergat: Verborgen nieuws EnerzijdsAnderzijds · Radio Moddergat – Verborgen nieuws – 2022-04-15

Welkom in 60 minuten berichten over een in waanzin gebrachte wereld. Radio Moddergat stookt de zender weer op voor een greep uit de ontwikkelingen die ons leven beheersen. Eens per twee weken online vanaf vrijdagavond. Radio Moddergat wordt voor 0% gesponsord door Pfizer, Bill Gates of Blackrock.

Machinist krijgt salariskorting

Je zult maar machinist in Japan zijn. Het land waar de treinen strak op tijd rijden. Op een van de vele treinstations in Tokio (37 miljoen inwoners) met de hogesnelheidstrein Shinkansen merk je dat deze snelle treinen soms elke twee minuten op eenzelfde spoor binnenlopen. Een treuzelende machinist die een minuut te laat weg laat rijden, veroorzaakt dan al snel een opstopping.

Een machinist in het Japanse Okayama liet zijn trein een minuutje te laat vertrekken. De machinist stond op het verkeerde perron op zijn te besturen treinstel te wachten. Uiteindelijk liep vertraging op tot twee minuten.

Zijn werkgever JR West liet dit niet zomaar over zijn kan gaan en legde de machinist een salariskorting van 43 Yen (32 Cent) op.
Dat pikte de machinist niet en toog naar de rechter.

 » Lees verder op EZAZ.NL

%d bloggers liken dit: