Wakker Mens:ㅤDe mentale kaasstolp

wakker-mens:ㅤde-mentale-kaasstolp

 

Dit bericht verscheen op Rubikon.news
Vertaling WM

Alleen wanneer wij beseffen dat we gemanipuleerd worden,
hebben wij een kans om ons te bevrijden uit het gevangenisbewustzijn.
“Geloof niet alles wat je denkt”, is een uitspraak van de komiek Heinz Erhard. We hoeven niet alles wat er in ons hoofd omgaat voor waar aan te nemen. Onze gedachten hangen niet alleen af van wat in onze hersenkronkels wordt voortgebracht, maar ook van wat er van buitenaf binnenkomt. Manipulatie, dat ligt in de aard der dingen, wordt door de betrokkene niet waargenomen. Dit op te sporen is de eerste stap om zich ervan te bevrijden en persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen.

Het gaat ons goed! Mensen leven in vrede, de wereld is veilig geworden. Er is geen onrust, geen oorlogen, geen honger, geen armoede, geen ongelijke verdeling van goederen.
De welvaart en de kwaliteit van het leven zijn voor iedereen toegenomen. De ontbossing van oerwouden is stopgezet en fabriekslandbouw verboden. Gifstoffen, biologische en chemische wapens worden niet meer geproduceerd. De grond is schoon en de lucht is zuiver. Kanker en hart- en vaatziekten, diabetes, zwaarlijvigheid, burn-out en depressie komen nauwelijks voor.

We zijn gezond! De oorlogen hebben gebracht wat ze beloofden: Vrede.  » Lees verder op WakkerMens.NL