De Russische televisie over de politieke week in Duitsland: “De Duitsers kaalplukken”

de-russische-televisie-over-de-politieke-week-in-duitsland:-“de-duitsers-kaalplukken”

25-04-22 01: 59: 00,

De verslagen van correspondenten uit andere landen over Duitsland zijn altijd de moeite waard om te bekijken om te begrijpen hoe de mensen in het buitenland tegen Duitsland aankijken. De Russische kijk op Duitsland was vorige week… wel, deprimerend.

Het feit dat Duitsland twee keer aan bod kwam in het wekelijkse nieuwsoverzicht van de Russische televisie op zondag is buitengewoon. De reden is dat de mensen in Rusland de irrationaliteit van de Duitse politiek nauwelijks meer kunnen begrijpen. Op zondag was er daarom een lange inleiding over de huidige aanbevelingen van Duitse politici om minder te wassen en zo energie te besparen. Dus zoals u wenst, zogezegd, “stink tegen Poetin!” of “stink voor Oekraïne!” – Ik heb het artikel vertaald, u kunt het hier vinden.

Daarna volgde het verslag van de correspondent uit Duitsland, dat ik ook heb vertaald om te laten zien hoe men in Rusland tegen de Duitse politiek aankijkt.

Begin van de vertaling:

Scholz’ pijn, Melnyk’s nazisme en het uithollen van de Duitsers

Deze week publiceerde het tijdschrift Spiegel een interview met de Duitse bondskanselier.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: