EZAZ.NL:ㅤAdviesrapport aan regering VS: hoe Rusland ten gronde te richten

ezaz.nl:ㅤadviesrapport-aan-regering-vs:-hoe-rusland-ten-gronde-te-richten

25-04-22 04:00:00,

Het belangrijkste adviesbureau van de Amerikaanse regering de RAND Corporation, schreef in 2019 een rapport met aanbevelingen over hoe Rusland als land en economie kan worden gebroken. Daarin somt zij een reeks van ‘zwakke plekken’ van Rusland op, punten die de VS kan gebruiken om het land verder in de problemen te brengen. Momenteel zijn wij getuige van de toepassing van die adviezen.

Afbeelding Pixabay

Het kan niet waar zijn

We leven in een tijd waarin we ons afvragen of dat wat we meemaken echt is, en vooral of de maatschappelijke, rechtstatelijke en economische destructie op alle fronten wel gewenst en/of gepland is. Dat kan toch niet waar zijn. Met Covid zijn wij getuigen van een gebeurtenis waarin vertrouwen, wantrouwen, geloof en ongeloof om voorrang strijden.

Nu de VS, via Oekraïne, in oorlog is met Rusland zien we dezelfde fenomenen: wat van wat we nu meemaken is opzet, wat is toeval, wat is gepland en gewenst? Om u maar meteen uit de droom te helpen: de oorlog in Oekraïne is geen toeval, er is lang naar toegewerkt. De Oekraïense bevolking wordt door het westen niet gered maar als schaakstukken ingezet in een langlopend plan om Rusland militair en economisch ten gronde te richten. En passant ‘benut’ de Nederlandse regering de boycot van Russisch aardgas, per eind dit jaar (!), om de Nederlanders te dwingen nu snel de aardgasleiding door te zagen of extreme energietarieven te gaan betalen.

 » Lees verder op EZAZ.NL

%d bloggers liken dit: