Dissident One:ㅤDe oorlog in Oekraïne is oplichterij – DissidentNL

dissident-one:ㅤde-oorlog-in-oekraine-is-oplichterij-–-dissidentnl

26-04-22 12: 00: 00, Oekraïense militairen pakken door de VS geleverde Javelin-raketten uit “Oorlog is oplichterij,” schreef US Maj. Generaal Smedley Butler in 1935. Hij legde uit: “Oplichting kan het best omschreven worden, denk ik, als iets dat niet is wat het lijkt voor de meerderheid van de mensen. Slechts een kleine ‘inside’ groep weet waar het om gaat. Het wordt uitgevoerd in het voordeel van enkelen, ten koste van velen. Aan de oorlog verdienen een paar mensen een enorm fortuin, schrijft Ron Paul.

Generaal Butlers opmerking beschrijft de reactie van de VS/NAVO op de oorlog in Oekraïne perfect.

De propaganda blijft de oorlog in Oekraïne afschilderen als die van een onuitgelokte Goliath die erop uit is een onschuldige David te decimeren, tenzij wij in de VS en de NAVO enorme hoeveelheden militair materieel aan Oekraïne geven om Rusland te verslaan. Zoals altijd het geval is met propaganda,

» Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: