Miljardairs komen enkel tot de redding in films en stripverhalen

miljardairs-komen-enkel-tot-de-redding-in-films-en-stripverhalen

26-04-22 01: 38: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Twitter heeft een ommezwaai gemaakt en het bedrijf verkocht aan de rijkste persoon ter wereld voor $44 miljard.

Rechtse mensen amuseren zich met de melodramatische reacties van prominente liberalen die vrezen dat Elon Musk’s aankoop zal leiden tot meer vrije meningsuiting op het platform voor mensen die politiek niet op één lijn zitten met hen, en veel van het blauw-gevinkte commentariaat dat op Twitter leeft en geen vijf minuten kan zonder hun meldingen te checken, maken een grote show van het doen alsof ze op het punt staan te vertrekken.

Veel linkse critici reageren op het nieuws door alarmbellen te laten rinkelen over een machtige oligarch die een invloedrijk social media platform controleert, alsof Twitter iets anders was dan oligarch-gecontroleerd voor vandaag en alsof miljardairs die media opkopen een schokkende nieuwe ontwikkeling is.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: