Children’sHealthDefense:ㅤNieuw onderzoek onthult ongekende stijging in gevallen van historisch zeldzame gynaecologische aandoening na de uitrol van COVID-vaccins in de VS.

children’shealthdefense:ㅤnieuw-onderzoek-onthult-ongekende-stijging-in-gevallen-van-historisch-zeldzame-gynaecologische-aandoening-na-de-uitrol-van-covid-vaccins-in-de-vs.

29-04-22 01: 20: 00,

April 28, 2022

Persbericht

For Immediate Release

Washington, DC – Een nieuw wetenschappelijk onderzoekspaper gepubliceerd in The Gazette of Medical Sciences op April 21, 2022 toonde een alarmerende, ongekende piek in gemelde gevallen van een voorheen uiterst zeldzame gynaecologische aandoening genaamd membraneuze dysmenorroe, of “decidual cast shedding” (DCS), beginnend in 2021 toen COVID vaccins werden verspreid onder de Amerikaanse bevolking.Amerikaanse bevolking. DCS treedt op wanneer de volledige baarmoederslijmvlies loslaat en het lichaam in één stuk verlaat. Het proces kan uiterst pijnlijk zijn.

Vóór de COVID werden er in de medische literatuur minder dan 40 gevallen van DCS gerapporteerd in de voorgaande 109 jaren, waardoor het uiterst zeldzaam is. De auteurs van het artikel voerden de MyCycleStory℠ studie uit waarbij 292 vrouwen een DCS voorval rapporteerden gedurende 7,5 maanden in 2021.

” Lees verder op Children’s Health Defense

%d bloggers liken dit: