Dude Webblog:ㅤNet vondst: Hoe de cabal volledige controle wil krijgen over de voedselvoorziening van de mensheid

dude-webblog:ㅤnet-vondst:-hoe-de-cabal-volledige-controle-wil-krijgen-over-de-voedselvoorziening-van-de-mensheid

30-04-22 10: 44: 00,

Corey Lynn, auteur van de verhandeling over het SEL Conditioning & Obedience Program heeft onlangs nog een verhandeling gepubliceerd waarin gedetailleerd wordt uiteengezet hoe de cabal de voedselvoorziening van de wereld volledig wil controleren.(Het nieuwe gecontroleerde voedselsysteem is nu ingevoerd en ze zullen voor niets stoppen om hun controle uit te breiden. De globalisten zijn bezig boeren te vernietigen en hebben het nieuwe voedselsysteem al ingevoerd om de voedselvoorziening te controleren – met behulp van genetische manipulatie en digitale ID’s.
[…] De globalisten hebben het grootste deel van het geld al in handen, ze zijn bezig het energiesysteem zo snel mogelijk om te vormen naar systemen waar ze zelf in hebben geïnvesteerd, en ze hebben drastische maatregelen genomen om de voedselindustrie te controleren terwijl veel ervan onder de radar blijft.
.
Als ze de zaden controleren, controleren ze het voedsel, en als ze het voedsel controleren, kunnen ze digitale ID gebruiken,

” Lees verder op Dude Webblog

%d bloggers liken dit: