Moon of Alabama:ㅤMoA – Why Should’t Russia Threaten US Carriers?

moon-of-alabama:ㅤmoa-–-why-should’t-russia-threaten-us-carriers?

02-05-22 07: 59: 00,

Mei 02, 2022

Waarom zou Rusland geen US Carriers bedreigen?

door Reasonable Peacekeeper

Sergei Lavrov verklaarde dat Rusland zichzelf niet als in oorlog met de NAVO beschouwt. Maar eigenlijk is de NAVO, laten we zeggen de VS, wel in oorlog. Rusland boekt gestage, zij het langzame vooruitgang in Oekraïne, en er zijn grote risico’s wanneer de VS geavanceerdere wapens blijft leveren. Ik zie hier twee grote problemen:

  1. Het Rijk kan oorlog voeren zonder huid in het spel (Nassim Taleb). Het drukken van hun waardeloze fiatgeld doet niemand kwaad; het militair-industrieel complex blijft in plaats daarvan winst maken. Voor hen is het nog steeds een oorlog zonder echte kosten.
  2. De afwezigheid van huid in het spel leidt tot een situatie waarin niemand verantwoordelijkheid neemt, daar is geen stimulans voor. Met een president met gevorderde dementie, is er niet eens iemand om redelijk mee te praten.

” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: