Doodt de COVID-methode meer mensen dan ze redt?

doodt-de-covid-methode-meer-mensen-dan-ze-redt?

04-05-22 07: 50: 00,

Mercola.com

  • Volgens de Amerikaanse Centres for Disease Control and Prevention zijn er sinds het begin van de COVID-19 pandemie twee jaar geleden meer dan 1 miljoen extra sterfgevallen – sterfgevallen boven het historisch gemiddelde – geregistreerd, en dit kan niet worden verklaard door COVID-19. Sterfgevallen door hartaandoeningen, hoge bloeddruk, dementie en vele andere ziekten zijn in die tijd gestegen.
  • Over de hele wereld zijn de sterftecijfers gelijk op gegaan met de toediening van het COVID-vaccin, waarbij de meest gevaccineerde gebieden de minst gevaccineerde gebieden overtreffen in termen van oversterfte en COVID-gerelateerde sterfgevallen.
  • Volgens Walgreens, in de week van 19. naar 25. April 2022 13 % niet-gevaccineerden positief getest op COVID. Van degenen die vijf maanden of langer geleden twee doses hadden gekregen, 23,1% testte positief, en van degenen die vijf maanden of langer geleden een derde dosis hadden gekregen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: