Europa kan nu ook rekening houden met Victor Órban – commonsensetv.nl

europa-kan-nu-ook-rekening-houden-met-victor-orban-–-commonsensetv.nl

04-05-22 12:48:00,

De Hongaarse premier Viktor Orbán wordt beschouwd als de laatste vriend van Vladimir Poetin onder de Europese leiders. 

Volgens de woke-EU heeft hij zichzelf volledig geïsoleerd in hun Superstaat.

De Hongaarse premier Viktor Orbán wordt beschouwd als de laatste vriend van Vladimir Poetin onder de Europese leiders. Hij heeft zichzelf volledig geïsoleerd in de EU, aldus de EU lijers. In werkelijkheid is het een strategisch doorn in het oog een land te hebben middenin de heilstaat die een andere visie heeft, al heeft het land geen leger.

Nu wil Brussel miljarden besparen op subsidies aan Boedapest, maar het is ook mogelijk dat hij op een andere manier terugslaat.

Vladimir Poetin

Poetin is natuurlijk een nietsontziende dictator en het is wel zo lekker om Órban daar in één zin mee te vergelijken.

Dit conflict met Rusland zag je van mijlenver aankomen. Het volgende interview is het allerlaatste interview dat Poetin gaf aan het Westen eind 2021. Het linkse NBC had de eer.

Ik kijk het met plaatsvervangende schaamte terug. Niet vanwege Poetin maar vanwege de westerse verslaggever. Dat hij continu met zijn vinger richting Poetin wijst zegt iets over de hele opstelling van het westen. Alsof het erin gebakken zit.

Dit interview staat op het lijstje om ondertiteld te worden maar dat is nog al een klus. Het interview duurt anderhalf uur. Dat is 2 volle dagen werk (voor mij).

Op geen enkel moment verliest Poetin zijn geduld en beantwoord alle vragen van de “journalist”.

Maar je ziet hem regelmatig denken: “Ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?”. Dit interview maakt duidelijk hoe hypocriet het westen is.

De vragen zijn tenenkrommend en inkoppertjes voor Poetin. En zijn antwoorden snijden hout. Ik zie hier maar één persoon praten met gezond verstand en dat is, sorry dat ik het moet zeggen, Vladimir Poetin.

YouTube playerYouTube player

Wel eens een bijeenkomst gezien tussen westerse leiders en Vladimir Poetin? Er valt een doodse stilte. Want daar staat hij dan. De leider van het grote Rusland.

Hongaars hart

De premier van Hongarije Victor Órban koos een historische gelegenheid om zijn wantrouwen jegens zijn westerse bondgenoten te uiten terwijl de oorlog in Oekraïne voortduurt.

Noch de Verenigde Staten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: