EZAZ.NL:ㅤApeldoorn’s ‘witte kastjes’ zijn niet leeg

ezaz.nl:ㅤapeldoorn’s-‘witte-kastjes’-zijn-niet-leeg

04-05-22 04:00:00,

Het blijft gissen wat er nu precies in de ‘witte kastjes’ hangend aan honderden lantaarnpalen in Apeldoorn zit. We vroegen het bedrijf dat het systeem installeert en hoorden wat er echt in deze ‘multi-points’ zit.

Wat zit er in de ‘witte kastjes’?

In Apeldoorn wordt al enige jaren gewerkt aan de aanleg van zogenaamde ‘multi-points, beter bij de inwoners bekend als de ‘witte kastjes’. EZAZ heeft hierover al enige malen gepubliceerd waarbij de kernvraag door de toen beschikbare informatie niet werd beantwoord: wat zit er nu in die ‘witte kastjes’ en vooral wat gaan die kastjes nu precies doen?

Wij belden met SPIE het bedrijf dat voor talrijke netwerkbeheerders de systemen installeert, zo ook de ‘witte kastjes’ in Apeldoorn.

Je moet inloggen om de rest van deze inhoud te bekijken. . . Nog geen lid? Meld je aan Tags: Apeldoornsmart city  » Lees verder op EZAZ.NL

%d bloggers liken dit: