Het Meest Joe Biden Ding ooit: Aantekeningen Van De Rand Van De Verhalende Matrix

het-meest-joe-biden-ding-ooit:-aantekeningen-van-de-rand-van-de-verhalende-matrix

04-05-22 01: 55: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Een vijandige militaire alliantie die zich uitbreidt naar de grenzen van Rusland is geen provocatie, het sturen van wapens om gebruikt te worden door CIA-getrainde strijders gesteund door de Amerikaanse inlichtingendienst is geen proxy-oorlog, die nazi’s zijn geen nazi’s, je wordt gecensureerd voor je eigen bestwil, vertrouw de media, de regering is je vriend.

Het is maar goed dat Trump verloren heeft want anders zou Roe v Wade nog op het hakblok liggen en zouden immigranten nog steeds mishandeld worden en zou de Iran-deal nog steeds dood zijn en zou het militaire budget blijven opblazen. Die klootzak zou ons nu waarschijnlijk op de rand van de Derde Wereldoorlog hebben gebracht.

Joe Biden die een live infomercial doet voor Javelin raketten terwijl iedereen die op hem gestemd heeft zich zorgen maakt over de reproductieve rechten van vrouwen is het meest Joe Biden ding dat ooit is gebeurd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: