Oekraïne dreigt Hongarije met “gevolgen” na de oorlog

oekraine-dreigt-hongarije-met-“gevolgen”-na-de-oorlog

04-05-22 12: 22: 00,

Oekraïne beschuldigt Hongarije van “voorkennis” van Russische invasie, dreigt met “gevolgen” na oorlog

Oekraïense regeringsfunctionaris dreigt Hongarije met “gevolgen” na afloop van oorlog

Hongaarse regeringsfunctionarissen hebben de bewering van de Oekraïense regering verworpen dat Hongarije door Rusland was voorgelicht over zijn voornemen Oekraïne binnen te vallen. Zij noemden de bewering “nepnieuws” en insinueerden dat Oekraïne verbitterd was over het besluit van zijn buurland om geen wapens te leveren aan het door oorlog verscheurde land.

De bewering werd maandag voor het eerst gedaan door de secretaris van de nationale veiligheidsraad van Oekraïne, Oleksiy Danilov. Lokale media citeerden hem door te zeggen dat Boedapest “van tevoren door Poetin was gewaarschuwd dat er aanvallen op ons land zouden komen” en beschuldigden de regering van Viktor Orbán ervan een deel van Oekraïne te willen annexeren.

“Hongarije werd door Poetin gewaarschuwd over het aanvallen van Oekraïne,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: