Apolut:ㅤHet Selenskyj Theater presenteert: Door Rob Kenius

apolut:ㅤhet-selenskyj-theater-presenteert:-door-rob-kenius

05-05-22 09: 52: 00,

Escape to Hollywood

Een commentaar van Rob Kenius.

Volodymyr Selenskyj is in de eerste plaats een geluksvogel en in de tweede plaats een acteur. Hij is ook president van Oekraïne sinds mei 2019. Iedereen kent hem omdat Selenskyi een zeldzaam mediatalent van wereldformaat is. Aanvankelijk was alleen bekend dat hij in de film iemand speelde die toevallig president werd en dat hij vervolgens werkelijk tot president van Oekraïne werd gekozen met de steun van de machtigsten.

De professionele mediaster

“Dienaren van het Volk” was een satirische televisieserie over 4 jaar met 51 afleveringen in 3 seizoenen, die Selenskii zelf produceerde. De serie is nu wereldwijd nagesynchroniseerd en op de markt gebracht. Als producent verdient hij aan de filmrechten en hoe langer de oorlog duurt, hoe meer. Hij en zijn vrouw Olena werden ook genoemd in de Panama Papers. Voor de verkiezingen 2019 droeg hij bedrijfsaandelen in de productiemaatschappij “Maltex” (op de Britse Maagdeneilanden) over aan zijn zakenpartners,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: