De “desinformatieraad” van de Binnenlandse Veiligheid is nog gevaarlijker dan het lijkt

de-“desinformatieraad”-van-de-binnenlandse-veiligheid-is-nog-gevaarlijker-dan-het-lijkt

04-05-22 10: 15: 00, Officieel regeringsportret van Nina Jankowicz, benoemd tot uitvoerend directeur van de nieuwe “Raad voor desinformatie” die zal worden ondergebracht bij het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid (door Jankowicz op Twitter geplaatst)

De meest flagrante en schaamteloze officiële desinformatiecampagne in de VS vond drie weken voor de 2020 presidentsverkiezingen plaats. Dat was toen tientallen voormalige inlichtingenfunctionarissen beweerden te geloven dat authentieke e-mails over de activiteiten van Joe Biden in China en Oekraïne, gemeld door The New York Post, “Russische desinformatie” waren Die quasi-officiële proclamatie stelde de liberale media in staat om kritiekloos de spot te drijven met die e-mails en ze vervolgens te negeren als “Russische desinformatie”, en zette Big Tech platforms zoals Facebook en Twitter onder druk om de berichtgeving te censureren precies op het moment dat Amerikanen zich voorbereidden om te beslissen wie de volgende Amerikaanse president zou worden.De brief van deze voormalige inlichtingendiensten werd georkestreerd door getrainde carrière leugenaars – desinformatie agenten – zoals voormalig CIA directeur John Brennan en voormalig directeur van National Intelligence James Clapper.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: