De neo-conservatieven bereiden de wereld voor op een nucleaire oorlog

de-neo-conservatieven-bereiden-de-wereld-voor-op-een-nucleaire-oorlog

05-05-22 12: 52: 00,

Door Paul Craig Roberts: Hij is een Amerikaanse econoom en publicist. Hij was onderminister van Financiën tijdens de Reagan-regering en staat bekend als medebedenker van het economische beleidsprogramma van de Reagan-regering.

Oliver Stone schrijft op Facebook dat rabiate anti-Russische propaganda de weg heeft geëffend voor een valse, low-yield kernexplosie in Oekraïne die de wereld heeft geleerd te interpreteren als het werk van Rusland. Het succes van de perceptieoorlog van Washington en de verzadiging van CNN/Fox met veroordelingen van Rusland zou kunnen leiden tot de hoop dat een nucleaire gebeurtenis onder valse vlag de regering van Poetin ten val zou brengen. Een nieuwe Jeltsin zou Rusland weer onder de controle van Washington brengen, waardoor China als het volgende doelwit overblijft. Zo’n gebeurtenis is geen fantasie. Het is een uiting van Stone’s opvatting over de gehechtheid van de neo-conservatieven aan de hegemonie van Washington. Biden heeft duidelijk gemaakt dat ze in oorlog zijn met Rusland en Oekraïne gebruiken als proxy,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: