Integreerbaarheidsinitiatief: Wordt Boris Reitschuster betaald voor anti-Russische propaganda?

04-05-22 11: 16: 00,

Uit documenten blijkt dat Boris Reitschuster wordt betaald door een organisatie die door de Britse regering wordt gefinancierd voor anti-Russische propaganda.

Wat ik hier meld is niet nieuw, het is alleen bij vrijwel niemand bekend. Het gaat over anti-Russische propaganda in Duitsland en de rol van Boris Reitschuster daarin. Ik wilde hier eigenlijk niet over schrijven, maar omdat ik veel vragen over dit onderwerp krijg, zal ik de bekende feiten nog eens samenvatten.

The Integrety Initiative

In het Verenigd Koninkrijk is een transatlantische denktank opgericht, het Institute for Statecraft 2009, waarvan de directeur Christopher Donnelly een militaire veteraan is en onder meer 14 jarenlang speciaal adviseur van de secretarissen-generaal van de NAVO is geweest. Over deze denktank is weinig bekend, hij opereert geruisloos en onopvallend en zelfs zijn website bevat geen informatie, wat ongebruikelijk is omdat denktanks hun bevindingen en meningen gewoonlijk naar buiten brengen. Dit is normaal gesproken de raison d’être van denktanks.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: