NachDenkSeiten:ㅤPapst: “NAVO’s ‘blaffen’ aan de poorten van Rusland”

nachdenkseiten:ㅤpapst:-“navo’s-‘blaffen’-aan-de-poorten-van-rusland”

05-05-22 08: 13: 00,

Het standpunt van de christelijke kerken over de oorlog in Oekraïne en de wapenleveranties is tegenstrijdig. De Paus heeft nu een opmerkelijk interview gegeven. Daar weigert hij directe steun te geven aan wapenleveranties en herinnert hij aan de geschiedenis van de oorlog in Oekraïne. Daarmee handelt de paus verantwoordelijker dan de Groenen en veel Duitse media: voor hen moet hij nu als ketter worden beschouwd, hoewel hij de Russische regering niet vrijstelt van beschuldigingen. Een commentaar van Tobias Riegel.

In een recent interview neemt de paus enerzijds de Russische regering en de oorlog tegen Oekraïne op de korrel. Aan de andere kant zei hij enkele onverwachte dingen. Zo brengt hij de voorgeschiedenis van de oorlog en de agressieve houding van de NAVO in herinnering – een actie die door veel Duitse redacteuren nu al als “desertie” wordt bestempeld. Bovendien vermeed hij zijn directe goedkeuring over de kwestie van wapenleveringen aan Oekraïne,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: