Op leugens betrapt: Welt en Spiegel wijzigen (stiekem) hun artikelen

05-05-22 04: 48: 00,

Nadat ik Der Spiegel op een leugen betrapt had, hebben ze een artikel veranderd. De “Welt” heeft hetzelfde gedaan.

De “kwaliteitsmedia” liegen tegen hun lezers en wanneer zij op leugens worden betrapt, zoals ik onlangs in het geval van de “Welt” en de Spiegel heb opgemerkt, veranderen zij hun artikelen zonder verdere omhaal. Ofwel informeren zij hun lezers helemaal niet, ofwel blijven zij hun leugens verbergen in plaats van de lezers mede te delen dat zij zich “vergist” hebben en onwaarachtig bericht hebben.

Der Spiegel en zijn leugens over Mariupol

Op 3 mei berichtte ik opnieuw over hoe schaamteloos Der Spiegel zijn lezers voorliegt. Op 2 mei publiceerde het een videoreportage over de burgers die zojuist waren geëvacueerd uit de staalfabriek in Mariupol. Daarin werden de verklaringen van een vrouw in detail getoond, maar de door Spiegel getoonde samenvatting van haar verklaringen wekte de indruk dat zij het Russische leger ervan beschuldigde de burgers niet uit de bunker onder de centrale te hebben gelaten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: