Rusland en China breiden samenwerking uit

05-05-22 09: 58: 00,

Terwijl het Westen tevergeefs probeert Rusland te isoleren en China naar zijn kant te trekken, blijven Rusland en China hun samenwerking op belangrijke gebieden uitbreiden.

Ik ontdekte en vertaalde het nieuwsbericht over de uitbreiding van de economische samenwerking tussen Rusland en China van de Russische televisie, omdat het laat zien hoe weinig de westerse sancties tegen Rusland en de pogingen om Rusland en China van elkaar te scheiden, werken.

Begin van de vertaling:

China en Rusland zullen hun samenwerking op een aantal gebieden uitbreiden. Dit werd bekendgemaakt door de Chinese ambassadeur in Rusland Zhang Hanhui.

De politicus wees erop dat Peking en Moskou de geest van gelijkheid en wederzijds voordeel zouden blijven volgen. Dit geldt voor de uitvoering van grote strategische projecten die een leidende rol zullen spelen bij de verdieping van de alomvattende samenwerking bij de ontwikkeling en bevordering van traditionele energiebronnen.

Volgens Hanhui zijn Rusland en China van plan om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: