Russische generaals helpen doden: de VS is in oorlog met Rusland in Oekraïne

05-05-22 09: 54: 00,

De New York Times meldt dat de VS real-time inlichtingen doorspelen aan Oekraïne en helpen om Russische generaals te doden. Volgens het internationaal recht voeren de VS dus oorlog tegen Rusland.

Ik heb zojuist verslag uitgebracht over het deskundigenadvies van de wetenschappelijke dienst van de Duitse Bundestag . In het verslag heeft de wetenschappelijke dienst op 12 pagina’s beschreven welke steunmaatregelen van andere staten ten behoeve van Oekraïne uit het oogpunt van het internationale recht oorlogsparticipatie vormen. In het verslag kan men lezen over de openbaarmaking van verkenningsgegevens:

“Hier zijn de precieze omstandigheden doorslaggevend: hoe omvangrijker de steun wordt en hoe afhankelijker de gesteunde partij, in ons geval Oekraïne, ervan is, des te dichter komt men bij de rode lijn. Strategisch relevante informatie weegt natuurlijk zwaar. Maar door zijn aard is het natuurlijk geheim en niet, of slechts met moeite, verifieerbaar voor de tegenpartij.”

De VS helpt Russische generaals vermoorden

De New York Times beschreef vandaag in een gedetailleerd artikel,

” Lee’s verder

%d bloggers liken dit: