Apolut:ㅤSlimme Stad – een nieuw sociaal concept? | Door Norbert Häring

apolut:ㅤslimme-stad-–-een-nieuw-sociaal-concept?-|-door-norbert-haring

06-05-22 01: 11: 00,

Rome en Wenen willen “een nieuw maatschappijconcept” invoeren met sociale punten en smart cities.

Een standpunt van Norbert Häring.

Digitale proefprojecten voor de soevereine manipulatie van de handelingen van burgers schieten als paddenstoelen uit de grond. Is het echt toeval dat naast Bologna en Beieren ook Wenen en Rome hun burgers bijna tegelijkertijd willen belonen met sociale punten voor deugdzaam gedrag en dat de EU-Commissie de digitale euro in sneltreinvaart wil invoeren?

Zoals gewoonlijk zijn het de digitaliseringsautoriteiten die hier vaart achter zetten en zoals gewoonlijk is er het verband met een zogenaamd smart city-programma.

De digitisers van de Gemeente Rome schrijven over hun project:

“De Burgerportemonnee (noot van de auteur) is een beloningssysteem voor de burgers van Rome. van de auteur) is een beloningsplatform dat deugdzaam gedrag van stadsgebruikers bevordert om de ecologische, sociale en economische duurzaamheid van de stad te verbeteren in overeenstemming met de doelstellingen van de Agenda 2030.”

Het gaat dus om ecologie en sociaal.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: