Azov eist: “15 burgers voor een ton voedsel en medicijnen”

06-05-22 01: 00: 00,

Het laatste “voorstel” van het Azov bataljon om burgers te “evacueren” is dat zij bereid zijn 15burgers te ruilen voor elk een ton voedsel en medicijnen.

Sinds het Azov bataljon zondag de eerste (en tot nu toe enige)honderd burgers uit de Azovstal staalfabriek in Mariupol heeft gelaten, is niet ingegaan op verdere aanbiedingen van Russische zijde om burgers via humanitaire corridors uit de staalfabriek te laten vertrekken. Burgers die zondag uit de staalfabriek zijn ontsnapt, hebben tegenover de internationale pers bevestigd dat zij daar tegen hun wil door Azov-strijders werden vastgehouden. Der Spiegel bijvoorbeeld heeft hierover schaamteloos gelogen en tegen beter weten in de verklaringen van de getuigen volledig verkeerd weergegeven.

Aangezien de ontsnapte burgers ook hebben gezegd dat er nog honderden burgers in de catacomben onder de staalfabriek zitten die er niet uitgelaten worden, is het duidelijk dat de Russen gelijk hebben in hun beschuldigingen aan het adres van de Azov-strijders: Ze houden de burgers gegijzeld en als menselijke schilden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: