ForbiddenKnowledgeTV.net:Pfizer en CDC hielden gegevens achter, wat leidde tot schade en dood voor duizenden

forbiddenknowledgetv.net:pfizer-en-cdc-hielden-gegevens-achter,-wat-leidde-tot-schade-en-dood-voor-duizenden

06-05-22 04: 07: 00,

Het is aangetoond dat Pfizer en de CDC fraude hebben gepleegd toen zij opzettelijk kritische gegevens achterhielden voor het publiek, met als gevolg schade en de dood van duizenden als gevolg van de injecties.

Wat hier gaande is, is misdadig. Voor de mensen die dicht bij de gegevens stonden en niets zeiden, zullen er juridische gevolgen zijn. Zij zullen ofwel getuigen ofwel beklaagden zijn.

De FDA en de CDC moesten worden aangeklaagd om de gegevens vrij te geven over een biologisch product dat iedereen wordt gevraagd, zo niet gedwongen, in te nemen. Dit zou iedereen zeer ongerust moeten maken.

DoD gegevens tonen een duidelijke toename van ziekte na injectie en WorldInData.org meldt een 73% van de COVID sterfgevallen in zowel hoge inkomens- als midden-hoge inkomenslanden (die zich vaxx konden veroorloven) vonden plaats NADAT vaxx werd vrijgegeven. In een pandemie zouden de meeste sterfgevallen aan het begin moeten plaatsvinden, voordat behandeling beschikbaar is. Echter,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: