Het voorbeeld van Alina Lipp: hoe dissidenten in Duitsland worden vernietigd

06-05-22 12: 00: 00,

Alina Lipp heeft zonder opgaaf van redenen haar rekeningen in Duitsland laten beëindigen. Het voorbeeld toont aan hoe brandgevaarlijk een eventuele afschaffing van contant geld of de invoering van een ECB-munt is.

Als u zelf getroffen wordt, moet u er eerst aan wennen een dissident te zijn. In het verleden werden onderdrukte en vervolgde critici van het regime in dictaturen “dissidenten” genoemd en was het Westen de vrijhaven waar de dissidenten naar toe vluchtten.

Vandaag de dag is het andersom, nu vluchten critici van het regime en dissidenten uit het Westen naar het veilige Rusland. Denk maar aan Edward Snowden, die dat voor elkaar kreeg, of Julian Assange, die het niet haalde en al jaren gemarteld wordt in Britse hechtenis.

Maar het heeft de afgelopen jaren ook vele anderen getroffen: Ken Jebsen moest Duitsland verlaten nadat zijn rekeningen werden opgezegd en zijn familie werd bedreigd zonder dat de politie zich bedacht

” Lees verder

%d bloggers liken dit: