Schending van het Verdrag door het Westen: “De oprichtingsakte van de NAVO en Rusland is dood”

schending-van-het-verdrag-door-het-westen:-“de-oprichtingsakte-van-de-navo-en-rusland-is-dood”

06-05-22 04: 50: 00,

De NAVO verklaart dat zij zich niet langer zal houden aan de NATO-Russia Founding Act, het document waarop de betrekkingen tussen de NAVO en Rusland zouden worden gebouwd.

1997 de NATO-Russia Founding Act werd gesloten, waarin de NAVO en Rusland overeenkwamen nauw samen te werken. Bovendien verbond de NAVO zich ertoe geen permanente troepen te stationeren in de nieuwe leden in Oost-Europa.

Opnieuw is het achtergrondverhaal doorslaggevend. Als je er naar kijkt, wrijf je je ogen uit hoe snel de beweringen van de politiek en de media in het Westen veranderen en de mensen deze 180 wendingen niet eens opmerken. Men kan zich weer eens verbazen over de kracht van propaganda. Maar de een na de ander.

Als de Russische propaganda waar blijkt te zijn

Ten tijde van de Duitse hereniging hebben de VS, Duitsland en andere landen Gorbatsjov beloofd dat de NAVO niet verder naar het oosten zou uitbreiden. US Secretary of State Baker deed zijn beroemde uitspraak,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: