Tacheles #86: Vanaf nu altijd om 18.00 uur, of eerder met NuoFlix-abonnement

tacheles-#86:-vanaf-nu-altijd-om-18.00-uur,-of-eerder-met-nuoflix-abonnement

06-05-22 03: 00: 00,

Tacheles gaat meteen in première op 18.00, NuoFlix-abonnees kunnen de uitzending eerder bekijken.

De strijd tegen kritische stemmen gaat door: YouTube heeft NuoViso vrijwel volledig geblokkeerd voor monetarisering. Daarom is Tacheles voortaan pas vanaf vrijdagavond voor iedereen te bekijken, terwijl NuoFlix-abonnees al eerder kunnen kijken.

NuoViso heeft hoge kosten voor studiohuur, techniek en ook het betalen van de presentatoren, die allemaal fulltime hun werk doen en ergens van moeten leven. Aangezien de inkomsten uit YouTube een belangrijk deel van de inkomsten van NuoViso uitmaakten, verzoek ik u een NuoViso-abonnement te nemen als u de programma’s van NuoViso goed vindt. Zonder inkomsten zou het werk van NuoViso op een gegeven moment misschien niet meer mogelijk zijn.

Na dit voorwoord komen we bij het huidige programma van Tacheles. Na mijn reizen naar het conflictgebied is dit weer een “gewoon” programma waarin Robert Stein en ik rustig het actuele nieuws en de doodnormale waanzin van de Westerse propaganda behandelen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: