Gevolgen van de sancties: Sterke roebel en stijgende armoede in Duitsland

gevolgen-van-de-sancties:-sterke-roebel-en-stijgende-armoede-in-duitsland

07-05-22 11: 10: 00,

Ondanks alle sancties en in tegenstelling tot alle voorspellingen van westerse “deskundigen” is de Russische roebel de afgelopen 12 maanden de meest gewaardeerde munt ten opzichte van de euro geweest.

Herinnert u zich nog wat de westerse regeringen aan het begin van de Russische interventie in Oekraïne hebben aangekondigd en wat westerse “deskundigen” hebben voorspeld? Ze zeiden dat ze de Russische economie en de Russische munt snel zouden vernietigen. En in de media – opnieuw – overtroffen alle zogenaamde deskundigen zichzelf door de totale ondergang van de Russische munt, het faillissement van de Russische staat en het snelle einde van de Russische economie te voorspellen.

En inderdaad ging de roebel in de daaropvolgende weken in een duikvlucht omdat de mensen op de financiële markten in deze sprookjes geloofden. Maar niet lang daarna is de roebel weer gestegen en vandaag is hij veel meer waard dan voor de Russische interventie begon.

Wie de Rusland-sancties pijn doen

Ik was verrast

” Lees verder

%d bloggers liken dit: