Oekraïne alleen al maakt van Biden de slechtste president van de VS sinds lange tijd

oekraine-alleen-al-maakt-van-biden-de-slechtste-president-van-de-vs-sinds-lange-tijd

08-05-22 12: 43: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Anti-oorlog libertarische held Scott Horton heeft een virale tweet rondgaan die eenvoudigweg luidt: “Biden’s weigering om te proberen te onderhandelen over een einde aan de oorlog in Oekraïne is het grootste schandaal in de Amerikaanse politieke geschiedenis.”

Het slaat je een beetje in het gezicht, of niet soms? Ik heb het nog nooit iemand zo zien zeggen, maar als je erover nadenkt, hoe kan het dan niet waar zijn?

Het is gewoon een simpel feit dat de regering Biden in feite diplomatieke inspanningen belemmert om te onderhandelen over een einde aan deze oorlog, en dat het geweigerd heeft Oekraïne enige vorm van diplomatieke onderhandelingsmacht te geven met betrekking tot de mogelijke terugdraaiing van sancties en andere VS-maatregelen om de vrede te helpen verzekeren. De topdiplomaten van Washington zijn consequent opvallend afwezig geweest bij elke vorm van dialoog met hun tegenhangers in Moskou.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: