Apolut:Is Rusland een uitroeiingsoorlog tegen Oekraïne aan het voeren? | Door Peter Haisenko

apolut:is-rusland-een-uitroeiingsoorlog-tegen-oekraine-aan-het-voeren?-|-door-peter-haisenko

09-05-22 10: 11: 00,

Een commentaar van Peter Haisenko, exploitant van het portaal anderweltonline.com.

Rusland zegt dat het een bevrijdingsoperatie uitvoert voor de Russischtalige inwoners van Oost-Oekraïne. Het Westen noemt het een uitroeiingsoorlog. Dus wat is waar? Vooral wij Duitsers hadden moeten leren onderscheid te maken tussen deze soorten oorlogen.

Volgens de officiële lezing werd Duitsland bevrijd door de Westerse Geallieerden. Rusland wordt meestal buiten beschouwing gelaten, en we zullen zien waarom dat juist moet zijn. De Westerse Geallieerden voerden daarom een bevrijdingsoorlog tegen Hitler’s Duitsland, tegen de Wehrmacht. Als we deze definitie volgen, kunnen we het verloop van de Tweede Wereldoorlog gebruiken om een precieze beschrijving te geven van de acties die een oorlog tot een bevrijdingsoorlog maken. Daarna zal het gemakkelijk zijn om de Russische operatie in Oekraïne correct in te delen.

1943 Churchill en Roosevelt kondigden in Casablanca aan dat alleen de onvoorwaardelijke overgave van Duitsland kan worden aanvaard als de uitkomst van de oorlog.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: