De week in de VS: verkenningsgegevens, 33 miljard voor Kiev en een demente Biden

de-week-in-de-vs:-verkenningsgegevens,-33-miljard-voor-kiev-en-een-demente-biden

09-05-22 01: 23: 00,

Zoals altijd leert men in de verslagen van Russische televisiecorrespondenten veel dat Duitse correspondenten niet melden.

Ook deze week blijkt weer dat de Russische televisie ander nieuws uit de VS meldt dan de Duitse televisie. Daarom heb ik, zoals bijna elke week, de Weekly Review van de Russische VS-correspondent vertaald.

Begin van de vertaling:

Steun voor Oekraïne gaat Amerikanen macht te boven

Er zijn deze week veel gebeurtenissen geweest die erop wijzen dat de betrekkingen met Amerika steeds meer onder druk komen te staan. Het gaat over het delen van inlichtingen met Oekraïne, nieuwe sancties en nog veel meer. Het is duidelijk dat de VS er niet alleen op uit zijn Rusland in te dammen, maar ons land volledig te vernietigen – te “cancelen”, zo u wilt, in moderne termen. De furore onder de heersende Democraten in Washington is zo groot dat tijdens het debat in het Congres over de ongekende bedragen voor hulp aan Oekraïne,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: