Moon of Alabama: overwinningsparade op het Rode Plein

moon-of-alabama:-overwinningsparade-op-het-rode-plein

09-05- 00: 00, Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Before themilitary parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Before themilitary parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Before themilitary parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Before themilitary parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Atthemilitary parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Atthemilitary parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Defence Minister Sergei Shoigu atthemilitary parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Atthemilitary parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Military parade tomark the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Speech atthemilitary parademarking the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War.Speech atthemilitary parade marking the77th anniversary ofVictory intheGreat Patriotic War. De bevelhebber van de parade was opperbevelhebber van de grondtroepen, legergeneraal Oleg Salyukov.

The parade featured 11, De parade colonne van vrouwelijke militairen omvatte dit jaar cadetten van zes militaire onderwijsinstellingen: de Militaire Universiteit,

” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: