Oekraïense krijgsgevangen officieren doen verslag van de gevechten in Mariupol

oekraiense-krijgsgevangen-officieren-doen-verslag-van-de-gevechten-in-mariupol

09-05-22 01: 51: 00,

In Mariupol gaven meer dan 1.000 mariniers zich half april over aan het Russische leger. Nu geven hun officieren interviews aan de Russische televisie.

Het werd nauwelijks gemeld in Duitsland, maar half april gaven ruim 1.300 Oekraïense mariniers die zich verschansten in een ander industriecomplex zich over aan het Russische leger. Nu hebben hun commandant en zijn plaatsvervanger interviews gegeven aan de Russische televisie, die een interessant inzicht geven in de gevechten in Mariupol. Ik heb de Russische televisiereportage hierover vertaald.

Begin van de vertaling:

De bekentenissen van de Oekraïense kolonel Vladimir Baranyuk.

Belangrijk nieuws. Vandaag is bekendgemaakt dat de humanitaire operatie om burgers uit de Azov-vallei te verwijderen, is beëindigd. Nu zitten er alleen nog mensen van Bandera en, naar men gelooft, buitenlanders in de kerkers daar. Maar het worden er steeds minder. En meer en meer nemen de verstandige beslissing om zich over te geven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: