Verdere aanvallen vanaf Oekraïens grondgebied op Transnistrië

verdere-aanvallen-vanaf-oekraiens-grondgebied-op-transnistrie

09-05-22 02: 01: 00,

Onopgemerkt door de westerse media gaan de aanvallen vanaf Oekraïens grondgebied door en dreigt een Oekraïense presidentiële adviseur openlijk met oorlog.

Er zijn zaken die niet in de westerse media aan bod komen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de al te openlijke uitspraken van de belangrijkste adviseur van de Oekraïense president Selenski. Het gaat om Alexei Arestovych, wiens naam we niet mogen vergeten, details zijn hier te vinden.

Arestovych zei heel openlijk dat Oekraïne op elk moment klaar is om de oorlog uit te breiden naar Transnistrië. Aangezien daar sinds 1992 Russische vredeshandhavers zijn gestationeerd, zou dit voor Rusland een zeer onaangename situatie zijn, omdat de Russische troepen daar effectief van bevoorrading zouden worden afgesneden. Rusland zou hen daar moeten achterlaten of zijn strategie in Oekraïne drastisch moeten wijzigen om de soldaten daar te hulp te komen.

De westerse media hebben onlangs bericht over een explosie in Transnistrië,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: