6 mei 2002 – commonsensetv.nl

6-mei-2002-–-commonsensetv.nl

10-05-22 08:12:00, Zes mei 2022, vrijwel alle media, mainstream en vrije media, hebben aandacht besteed aan Pim. 20 jaar geleden werd hij vermoord.

 

De mainstream media die Pim nu opeens allemaal bejubelen, ik pis en schijt op ze. Wat een vieze huichelaars. Zij zijn mede schuldig aan de moord op hem en op het verbergen van de waarheid omtrent het hoe en waarom.

Karel Nuks en Kevin Nijland hebben recent geweldige artikelen geschreven over Pim Fortuyn, over hoe hij was, hoe hij dacht en welke plannen hij had met ons land.

Maar……

Dat Pim destijds uit de weg geruimd moest worden was zo klaar als een klontje. Een intelligente man die het beste met Nederland voor had, een man met een helder denkvermogen, een man die misstanden wist te analyseren en benoemen, een man met een oplossingsgericht vermogen, een man die de achterkamertjespolitiek wilde afschaffen, daar zat de gevestigde orde niet op te wachten.

De destijds bestaande machthebbers en de (mainstream) pers hebben er alles aan gedaan om het te legitimeren om hem uit de weg te laten ruimen.

Pim was geen politicus.

Pim was een groots Econoom, een groots Filosoof, een groots Socioloog, een Grote Denker. Pim wilde echt Nederland weer voor de Nederlanders. Maar dat zinde de gevestigde orde niet. Dat paste niet in het lange termijn plan. Dit soort ‘lui’ moesten ze niet bij hun ‘incestueuze clubje’ hebben. Pim mocht de verkiezingen niet winnen. Datzelfde zien we nu nog steeds gebeuren, weliswaar zonder moord, maar nu met software, tijdens de verkiezingen van o.a. recent in Nederland, in de VS en in Frankrijk.

De moord op Pim was niet een daad van een gefrustreerde burger…Er was meer aan de hand…..

Kortgeleden heeft een ex inlichtingenofficier van de BVD CommonSenseTV benaderd.

 

(De BVD is in 1949 opgericht middels een geheim koninklijk besluit en de voornaamste taak was:

Het inwinnen van gegevens over staatsgevaarlijke personen en extremistische stromingen.

De Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD) richtte zich op dreiging in Nederland en de Nederlandse belangen. Na de moord op Pim is de BVD omgezet in de AIVD, Algemene Inlichtingen en Veiligheids Dienst)

 

Deze officier wenst anoniem te blijven maar wil wel zijn verhaal en wetenschap,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: