Children’sHealthDefense:ㅤCHD waarschuwt FDA voor onvoldoende veiligheidsbewijs om toelating van riskante COVID-shots en ‘Boosters’ voor zuigelingen en jonge kinderen te ondersteunen

children’shealthdefense:ㅤchd-waarschuwt-fda-voor-onvoldoende-veiligheidsbewijs-om-toelating-van-riskante-covid-shots-en-‘boosters’-voor-zuigelingen-en-jonge-kinderen-te-ondersteunen

10-05-22 05: 08: 00,

mei 10, 2022

Persbericht

For Immediate Release

Washington, DC – Op april 26 heeft Pfizer een aanvraag ingediend voor een COVID-vaccin booster voor kinderen van vijf tot en met elf jaar.

Dit werd gevolgd door een aankondiging op april 28 van Moderna dat het een aanvraag indient voor goedkeuring van zijn COVID-vaccin voor kinderen van zes maanden tot jonger dan zes jaar. Geen van beide aanvragen rechtvaardigt goedkeuring op basis van het beschikbare wetenschappelijke bewijsmateriaal, vooral omdat jonge kinderen een uiterst laag risico lopen op ernstige complicaties of overlijden als gevolg van COVID.

Hoewel de media ouders vaak afschilderen als ongeduldig om hun jonge kinderen te vaccineren, heeft volgens de CDC vanaf april 65% van de ouders ervoor gekozen om hun 5- tot 11-jarigen niet tegen COVID te laten vaccineren-19 en 72% heeft hun kinderen niet de tweede vaccinatie gegeven.

” Lees verder op Children’s Health Defense

%d bloggers liken dit: