Dissident One:ㅤ”EU economie zal dit jaar instorten” – Sanctiechaos – DissidentNL

dissident-one:ㅤ”eu-economie-zal-dit-jaar-instorten”-–-sanctiechaos-–-dissidentnl

10-05-22 05: 00: 00,

Zal Europa in de komende maanden een economische ineenstorting meemaken? Volgens een journalist in Oekraïne heeft Rusland dit al besloten. Eind september wordt de uitvoer naar Europa stopgezet, meldt Thomas Oysmüller.

Vorige week nog verwees ik naar de filmmaker en journalist Gonzalo Lira in het artikel “Is Polen Lviv aan het bezetten?”. Lira is een van die waarnemers die geloven dat Oekraïne nog steeds door het Westen zal worden bezet.

Economie van het Westen aan het einde?

Lira is een Amerikaans-Chileense regisseur die in Oekraïne woont en sinds het begin van de oorlog zeer kritisch is over het Selensky-regime in Oekraïne. Eerst vanuit Kiev, waar hij scherpe kritiek uitte op de bewapening van het volk en beweerde dat bendes in de nachten van Kiev de macht overnamen. Daarna ging hij naar Kharkiv, waar hij naar eigen zeggen momenteel vastzit.

» Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: