Dissident One:ㅤEU-Parlementslid waarschuwt: ‘Lockdowns komen terug in de herfst’ (video) – DissidentNL

dissident-one:ㅤeu-parlementslid-waarschuwt:-‘lockdowns-komen-terug-in-de-herfst’-(video)-–-dissidentnl

10-05-22 06: 00: 00,

“Waarom willen ze mensen dwingen zich te laten vaccineren met een vaccin dat eigenlijk geen vaccin is en al meer mensen heeft gedood dan welk ander vaccin dan ook?”

Op donderdag 5 mei stemden vierhonderdtweeëndertig Europese Europarlementariërs voor een verlenging van het covidpaspoort tot juni 2023, meldt RAIR. “Ik vraag me echt af of het Parlement wordt geregeerd door een epidemie van domheid of hypocrisie,” zei Europarlementariër Mislav Kolakusic. “Na twee jaar van covid waanzin,” is er nog steeds geen einde.

“Waarom doen ze dit de burgers aan? Waarom willen ze hun leven ruïneren?” vroeg de Europarlementariër. “Waarom willen ze mensen dwingen zich te laten vaccineren met een vaccin dat eigenlijk geen vaccin is en al meer mensen heeft gedood dan welk ander vaccin ook?”

“Ik weet niet wanneer de waanzin zal eindigen, maar duidelijk niet in het komende jaar,” zei Kolakusic.

» Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: