Dissident One:ㅤKijk: Autonome Chinese drone zwerm vliegt door bos op jacht naar mensen – DissidentNL

dissident-one:ㅤkijk:-autonome-chinese-drone-zwerm-vliegt-door-bos-op-jacht-naar-mensen-–-dissidentnl

10-05-22 04: 00: 00,

Een zwerm micro-drones navigeerde autonoom door een dicht bamboebos in China zonder GPS, in staat om bomen, takken en struiken te ontwijken. De ongelooflijke beelden suggereren dat deze drones op een dag kunnen worden gebruikt voor zoek- en reddingsacties of zelfs voor sinister gebruik: de jacht op mensen, meldt Zero Hedge.

Chinese wetenschappers van de Zhejiang University publiceerden een rapport en beelden van tien lichtgewicht drones die op snelheid door een bos manoeuvreren. De technologie achter de drones navigeert autonoom de beste vliegroute door middel van hoogtechnologische sensoren.

Hoofdauteur Xin Zhou schreef in een woensdag gepubliceerd paper in het tijdschrift Science Robotics dat “multi-robot aerial systems een symbool zijn van toekomstige technologie” en haalde sciencefictionfilms aan, Prometheus (2012), Ender’s Game (2013), Star Wars: Episode III (2005), en Blade Runner 2049 (2017), waar drones of dronezwermen werden gebruikt,

» Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: