Een belangrijke stap in de richting van de farmaceutische dictatuur van de WHO, waartoe op initiatief van de VS zal worden besloten

een-belangrijke-stap-in-de-richting-van-de-farmaceutische-dictatuur-van-de-who,-waartoe-op-initiatief-van-de-vs-zal-worden-besloten

10-05-22 03: 16: 00,

Momenteel onderhandelen de Wereldgezondheidsorganisatie, de EU en de andere lidstaten van de WHO over een wereldwijd pandemieverdrag. Waar de reis naartoe gaat, blijkt uit een voorstel van Washington om de nationale regeringen hun bevoegdheden te ontnemen in het kader van de Internationale Gezondheidsregeling (IHR). Er wordt eind mei over gestemd. De belangrijkste begunstigden zouden de grote bedrijven uit twee sectoren zijn.

De Wereldgezondheidsassemblee (WHA) bestaat uit de ministers van Volksgezondheid van de bijna 200 lidstaten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het is het forum dat de regels en richtsnoeren voor de activiteiten van de WHO vaststelt. Al op de Wereld Gezondheids Vergadering van 22. naar 28. In mei zal worden gestemd over een voorstel van Washington tot wijziging van de Internationale Gezondheidsregeling.

Het voorstel, dat reeds op 20 door de secretaris-generaal van de WHO aan de WHO-lidstaten werd toegezonden. Januari, wordt steeds gekenmerkt door het feit dat de WHO

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: