EZAZ.NL:ㅤCovid-vaccins: meer slachtoffers dan geredde personen

ezaz.nl:ㅤcovid-vaccins:-meer-slachtoffers-dan-geredde-personen

10-05-22 01:00:00,

Uit recente Britse cijfers blijkt dat de ‘vaccins’ meer mensen het leven hebben gekost dan het aantal mensen dat door de inenting van het virus zou zijn gered.
Dat concludeert Steve Kirsch, executive Director, Vaccine Safety Research Foundation (vacsafety.org) in een analyse van zeer actuele cijfers van de Britse overheid.

Kirsch: “Uit deze nieuwe analyse blijkt duidelijk dat de COVID-vaccins voor alle leeftijdsgroepen meer mensen doden dan redden. Met andere woorden, ze zouden door niemand gebruikt mogen worden. Hoe jonger je bent, hoe minder zinvol het is.”

Kirsch stelt dat als je 25 jaar oud bent, het vaccin 15 mensen doodt voor elke persoon die erdoor wordt gered van overlijden aan COVID. Onder de 80, hoe jonger je bent, hoe onzinniger vaccinatie is.

Kirsch zegt zich rot geschrokken te zijn toen bij de Britse cijfers onder ogen kreeg, al bevestigde de cijfers het beeld dat hij al uit Amerikaanse bronnen had: de ‘vaccins’ zijn allerminst veilig en beperkt effectief.

Hoe hij aan zijn conclusies komt legt hij in extenso uit: “Ik vergeleek de all-cause mortaliteit (ACM) voor mensen die minstens 6 maanden geleden 2 vaccinaties kregen met de ongevaccineerden. Het tijdsbestek van 6 maanden biedt een redelijke minimum “aanloop” om de resultaten voor de typische “volledig gevaccineerde” persoon te observeren.”

Wel constateert hij dat de door het VK verstrekte gegevens niet bruikbaar zijn om een goede risico-batenanalyse uit te voeren.

 » Lees verder op EZAZ.NL

%d bloggers liken dit: