ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤElon Musk zou Trump terugzetten en permanente verboden beëindigen als zijn Twitter-overname slaagt

forbiddenknowledgetv.net:ㅤelon-musk-zou-trump-terugzetten-en-permanente-verboden-beeindigen-als-zijn-twitter-overname-slaagt

10-05-22 08: 29: 00,

De vraag blijft of Elon Musk’s Twitter overname zal slagen, aangezien de Deep State’s Big Tech monopolie hen de buitengewone macht heeft gegeven om militaire psychologische oorlogsvoering op gebruikers uit te voeren via Interactieve Internet Activiteiten (IIA), door het inzetten van de Hammer, Scorecard en ShadowNet programma’s op sociale media om het publieke verhaal te controleren, verkiezingen te manipuleren, BLM rellen te organiseren, enz, zonder gehinderd te worden door de Amerikaanse wet.

In deze livestream met de Financial Times op dinsdag, noemt Elon Musk Twitter’s de-platforming van Trump “A morally bad decision and foolish in the extreme,” en dat het uiteindelijk het effect had van het versterken van Trump’s stem onder rechts, wat volgens hem aantoonbaar “erger” is, omdat het links en rechts verhindert om over ideeën te debatteren.

De Financial Times propagandist gaat dan verder met liegen over Trump die aanzet tot geweld op 6 januari door de menigte “op te hitsen”,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: