Het meest Amerikaanse ding dat ooit is gebeurd

het-meest-amerikaanse-ding-dat-ooit-is-gebeurd

10-05-22 12: 38: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

We zijn weer eens getuige van geschiedenis die wordt geschreven, mensen. Vandaag, in het jaar van onze Heer tweeduizend en tweeëntwintig, hebben we het grote voorrecht getuige te zijn van het meest Amerikaanse ding dat ooit is gebeurd.

De regering Biden heeft top-Democraten gevraagd om het Covid noodhulppakket van de federale regering los te koppelen van het veel grotere wetsvoorstel voor de financiering van de Amerikaanse proxy-oorlog tegen Rusland in Oekraïne, omdat een van die twee dingen te controversieel en controversieel is om snel door te laten gaan.

Raad eens welke.

NIEUW: President Biden heeft de leiding van het Congres gevraagd om een hulppakket voor Oekraïne los te koppelen van het COVID-hulpgeld in een poging om de hulp voor Oekraïne erdoor te krijgen zonder te maken te krijgen met de netelige partijdige oppositie tegen de COVID-hulpfondsen, vertelt een bron in het Congres aan NBC News.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: