Moon of Alabama:ㅤDe dreiging van Poolse betrokkenheid in Oekraïne – De Amerikaanse Conservatief

moon-of-alabama:ㅤde-dreiging-van-poolse-betrokkenheid-in-oekraine-–-de-amerikaanse-conservatief

10-05-22 05: 43: 00,

De oorlog tegen Rusland in Oekraïne heeft zich ontwikkeld, maar niet op de manier die westerse waarnemers hadden voorspeld.

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky bezoekt de Poolse president Andrzej Duda in het presidentieel paleis op augustus 31, 2019 in Warschau, Polen. (Foto door Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images)

“In de economie,” schreef John Kenneth Galbraith, “ heeft de meerderheid het altijd mis.” Galbraith zou hebben kunnen toevoegen dat in militaire zaken er een berg historisch bewijs is om te suggereren dat Amerikaanse generaals en militaire analisten het ook altijd mis hebben.

Toen de Spaanse Burgeroorlog eindigde in maart 1939 na drie jaar van brute gevechten waarbij Sovjet, Duits en Italiaans materieel, adviseurs en troepen zwaar werden bevochten, vonden hoge militaire leiders in Londen, Parijs en Washington verrassend weinig bewijs om een diepgaande verandering in oorlogvoering te suggereren. In feite, een U.S.

” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: