NachDenkSeiten:Leserbriefe zu “Wer keinen Krieg will, muss das Gespräch mit anderen Menschen suchen. Dringend. Onophoudelijk.”

nachdenkseiten:leserbriefe-zu-“wer-keinen-krieg-will,-muss-das-gesprach-mit-anderen-menschen-suchen-dringend-onophoudelijk.”

10-05-22 12: 03: 00,

Albrecht Müller heeft er hier op gewezen dat de “meest militante voorstanders van wapenleveranties en de meest agressieve in de omgang met Rusland, Baerbock en Habeck” volgens opiniepeilingen tegelijkertijd de “populairste politici” zijn. Er moet een poging worden gedaan om deze meerderheden te veranderen. In gesprek. Lezers van de NachDenkSeiten werd geadviseerd gesprekken te voeren “met hun buren en collega’s, met hun vrienden en families” om onder meer te wijzen op het bestaande oorlogsgevaar en de gevaren die de sancties met zich meebrengen. Dank u voor de interessante brieven aan de redacteur. Hier is een selectie. Samengesteld door Christian Reimann.

1. Brief aan de redacteur

Geachte Albrecht Müller,

In antwoord op uw oproep zou ik twee referenties willen geven die niet alleen uitstekend zijn als kristallisatiezaden voor discussies, maar die ook zeer, zeer belangrijke informatie in geconcentreerde vorm bevatten: De uitzendingen van de Anstalt van 23.09.2014 en 29.04.2124. Beide zijn nog steeds te zien op YouTube,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: